Gevloerd!

30 september 2014

Wout Schuurmans mailt mij ’s morgens dat de afspraak van morgen (woensdag) niet doorgaat; de “vloeivloer” wordt morgen al aangebracht, dan mogen wij er niet op lopen, hêhhêhhêh… E.e.a. betekent dat de vloerverwarming er al ligt. De vaart erin!

 

’s avonds mailt Wout mij hoe het er die dag uitzag, met grote dank aan hem voor de fotografie,  hierbij:

 

WP_20140930_012

Het roze vlak is het gedeelte wat moet worden vrijgehouden van vloerverwarming i.v.m. de latere montage van de taatsdeur. Als je weet wat een WIC is weet je ook wel wat dit is. Toch? 🙂

WP_20140930_008 WP_20140930_009 WP_20140930_010 WP_20140930_011 WP_20140930_013 WP_20140930_014 WP_20140930_015

 

Eerstvolgende moment: afspraak Wout Schuurmans/Maaike Thijssen, 08 oktober 2014, @Kleiburg.

7 thoughts on “Gevloerd!

    • Nou beste NVMB,

      Nou, om eerlijk te zijn, de laatste tijd zweef ik soms wel een beetje!

      Voor jou een hartelijke groet!, P.

      (Ik kan je stiekum wel vertellen dat er vandaag heel wat werk is verzet voor de NVMB, en je begrijpt, niet door mij….)

  1. Hoi Paul,
    Ik ben een toekomstige buurvrouw (fase 3) en wil even zeggen dat ik het super leuk vindt om jouw blog te lezen en jouw mooie foto’s te zien!! Je schrijft super en het is heel leuk om de ontwikkelingen van je woning te volgen. Volgens mij krijg je echt een heel gaaf huisje, nu ook al taatsdeuren…. dat wordt echt mooi! Het duurt nog even voordat wij zelf moeten gaan klussen, maar door jou blogposts krijg ik steeds weer zin om dadelijk zelf aan de slag te gaan.
    Groetjes,
    Tjitske

    • Hallo Tjitske,

      dank voor je aardige reactie! Ik was één van de allerlaatste instappers in fase 1. Ik begrijp dat de ontwikkelingen in DeFlat momenteel heel snel gaan, maar ik heb eigenlijk geen idee wanneer fase 3 door KWA wordt afgerond en wanneer je aan de gang kan gaan. Het lijkt me dat dit nog wel enige tijd gaat duren, toch? In ieder geval gaat het Kleiburg-gebeuren niet altijd over rozen, maar dat hoort er -denk ik- wel bij. Vergis je niet, mijn woning is nog niet opgeleverd, ik beschik zelf nog niet over de sleutel. Ik vermoed dat dat over een week of drie, vier wel het geval zal zijn. Kom -als je dat wilt- gerust een keer kijken(nadat ik de sleutel heb gekregen en e.e.a. wat verder is gevorderd).
      Ik wens je heel veel succes met jouw klusflat,

      Hartelijke groet,

      Paul

      • Hoi Paul,

        Fase 3 duurt inderdaad nog even, in januari begint de renovatie en wij mogen dan hopelijk in de zomer aan de slag. Volgens mij hoort wat tegenslag altijd bij een verbouwing/renovatie had een en ander ook al meegekregen via de facebook groep.
        Het lijkt mij heel leuk om een te zijner tijd een keertje te kijken.
        Succes nog met klussen!

        Groetjes,
        Tjitske

    • Hallo Manouschka,

      gefeliciteerd met je woning in fase 4! Je kan je in ieder geval goed voorbereiden op wat komen gaat, want fase 4 zal toch niet voor 2016 te realiseren zijn… Aan de andere kant, toen ik er drie weken geleden op kleiburg was waren er al enige sloopactiviteiten, ik meen van de keukens. Weet je al wanneer ze in fase 4 beginnen met de renovatie?

      Hartelijke groet,

      Paul

Plaats een reactie